Page title background

Hytte 7

Koseling Hytte

Campingplassen er omgitt av natur, men dette betyr ikke at du kun vil kunne bade i sjøen og lage mat kun på bålet. Nei. Hytte nr. 7 er et godt valg for alle som elsker natur og komfort i én pakke. Det viktigste er at det er totalrenovert, så det er koselig, stilig, det er godt å være.

Denne hytta er optimalt for fire personer: to par, en familie, et selskap… passer for enhver gruppe. Det er det viktigste å ha det hyggelig sammen, ikke sant? Hytta har to små soverom med en køyeseng i hvert. For å ha mulighet til å lage mat så komfortabelt som mulig, er det en kjøkkenkrok som dekker alle behov, en stue hvor du kan ha det gøy,, og til slutt et baderom for morgen- og kveldsritualer. Stuen og soverommene har ingen dører, noe som gjør det enkelt å kommunisere uten å forlate rommet.

Denne hytta vil ikke bare gi deg komfortable fasiliteter, men også en vakker utsikt fra terrassen. Det er et flott sted ikke bare å være med mennesker du elsker, men også for refleksjon og tilbringe tid medseg selv. La deg selv å oppleve maksimal avslapning.

Hyttestørrelse

20m²

Max. people

4

Bunk beds

2

Dusj
Fjordutsikt
Gratis Wi-Fi
Kaffemaskin
Kjøkkenkrok
Toalett
TV
Reservations calendar
1400 - 1500 nok / natt
VIKTIG

I hytta tilbys senger med puter og dyner. Selvfølgelig anbefaler vi gjester til å ta med egne håndklær og sengetøy. Det er mulig å leie dette av oss. Det koster 150 kr per person. Vennligst informer oss på forhånd om behovet.