Page title background

Aktiviteter Og Tjenester

TJENESTER

image
BÅTUTLEIE

Er du en ivrig fisker, eller kanskje du bare liker å oppleve vannets gleder? Eller tvert imot – du gjør det sjelden, men når du camper hos oss blir du tiltrukket av å prøve vannaktiviteter? Benytt deg av våre tjenester for båtutleie.

Når du seiler i båt ved siden av Base Camp Hamarøy, vil du oppleve vannets ro og bli bedre kjent med Norges vakre natur.

Du kan bestille båten din uten skipper på vår nettside.

image
GUIDET FISKETUR MED SKIPPER
(PÅ FORESPØRSEL)

Uansett om du er en erfaren fisker eller om det er første gang du holder i en– tilbyr vi deg vår guidede fisketjeneste.

For de som aldri har prøvd fiske før, får du alle instruksjonene du trenger, fra å plukke opp stanga til å sveive inn fisken du får på kroken. For de som kan fiske, forteller vi om den fascinerende verden i Norges hav og viser de beste fiskestedene.

Vi fremmer fangst-og-slipp-fiske på campingplassen. Fisk kun så mye som er nødvendig for å tilfredsstille behovene til magen din. La oss beskytte naturressursene.

Ønsker du å bestille fisketur med eller uten skipper, ta kontakt med resepsjonen på telefon +47 75 77 16 60 eller på epost kontakt@sorkil.no.

image
UNDERVANNSAKTIVITETER
MED EN GUIDE (PÅ FORESPØRSEL)

Alle vet at Norge er et vakkert, rikt, fascinerende og ofte uforglemmelig land. Norges farvann er magiske. Du kan bli kjent med det ved å prøve undervannsjakt, snorkling eller fridykking.

Snorkling eller fridykking er det perfekte valget for alle som ønsker å oppdage havets skatter. For de som liker å være på sjøen, og for de som vil, men ikke tør. Det viktigste er å være engasjert, og våre instruktører vil gi deg all informasjon, utstyr og råd du trenger.

Det er aldri for sent å oppleve nye eventyr. Undersøk sjøen og sett pris på underverkene den kan tilby.

Ønsker du å bestille dykking eller undervannsfiske, ta kontakt med resepsjonen på +47 75 77 16 60 eller på e-post kontakt@sorkil.no.

image
UTLEIE AV PADLEBRETT

Liker du rolige svømmeturer? Prøv vannaktiviteter som svømming på padlebrett og vannsykkel. Vi tilbyr utleie av både utstyr og tilbehør, alt du trenger til ferien er samlet på ett sted.

Når du tilbringer tid aktivt i vannet, må du følge de viktigste sikkerhetskravene. Dette vil tillate deg å rolig nyte naturens gleder og samtidig beskytte naturen. Ikke forstyrre dagliglivet til fisk og andre vannlevende dyr, nyt fred, pust inn ren luft som er sunt for både kropp og sjel.

Ønsker du å bestille tjenester på padlesvømming eller vannsykkel, ta kontakt med resepsjonen på telefon 75 77 16 60 eller på e-post kontakt@sorkil.no.

image
BOBLEBAD

Boblebadet hjelper alle å slappe av. Spesielt for de som har brukt hele dagen på å utnytte campinggleden og vil ha noe mer beroligende på kvelden som kan hjelpe til med avslapping av musklene og samtidig frigjøre sjelen.

Deilig kaffe eller et glass champagne og bobler som vil kile kroppen din – dette er magi som du virkelig vil sette pris på. Og alt skal selvfølgelig krones av Norges fantastiske natur med fantastisk utsikt og behagelige lukter.

Boblebadet reserveres individuelt, så ta kontakt med campingplassens administrasjon. Opplev følelser du vil husket resten av livet.

Ønsker du å reservere en badestamp, ta kontakt med resepsjonen på telefon +47 75 77 16 60 eller på e-post kontakt@sorkil.no.

image
HENTING PÅ FLYPLASSEN
(PÅ FORESPØRSEL)

Vil du oppleve Norges naturlige skjønnhet uten å måtte bekymre deg for å komme deg til campingplassen vår? Bruk henting på flyplassen. Vi gjør alt for at våre besøkende virkelig skal kunne føle at de er på ferie og kunne slappe av fra de går om bord på flyet.

Vi henter deg på flyplassen og sørger for at bagasjen din kommer trygt frem til campingplassen. Vennligst kontakt administrasjonen på forhånd, hvis du ønsker å benytte denne tjenesten. Vi finner den mest optimale løsningen for deg.

Merk følgende. Du kan til og med nå campingplassen vår fra flyplassen med helikopter. Bruk denne tjenesten, føl deg luksuriøs, få nye opplevelser og få se hvor fantastisk norsk natur er fra et fugleperspektiv.

Det beste tidspunktet å ta ferie er i dag. Ikke gå glipp av det. Reserver et sted for ferie i det vakreste hjørnet av Norge, som vil hjelpe deg til å elske og oppdage naturen igjen.

Dersom du ønsker å bestille henting på flyplassen, vennligst kontakt resepsjonen på telefon +47 75 77 16 60 eller på e-post kontakt@sorkil.no.

AKTIVITETER

image
FOTTURER
image
HELIKOPTER
image
AKTIVITETER
image
HVA KAN DU GJØRE I HAMARØY
image
BARE SLAPPING AV

NYTTIG INFORMASJON

FISKEREGLER
VÆRMELDING
KONTAKTER
BUSS
TOGSTASJON
FERGETIDER
TIDEKART