Page title background

Hytte 6

Lite Hus

Hytta på 18 m² har plass til en gruppe på opptil fire personer. For de som ønsker å oppleve naturen og dens rikdom så nært som mulig, men som også vil ha det godt, mens de er i naturen. Denne hytta er ikke bare renovert, men den har også alle nødvendige fasiliteter som en person kan trenge.

For en kvalitetssøvn er det selvsagt et soverom med to køyesenger. Du vil sove veldig søtt, fordi den rene luften vil lulle deg i søvn Etter en god natts søvn kan du lage morgenkaffen og en deilig frokost på kjøkkenkroken. Den har alt du kan trenge. Hytta har også en liten stue – et sted for underholdning, og sist men ikke minst et baderom hvor du kan slappe av etter dagens aktiviteter. Tross alt er renslighet det som gjør en person vakker.

Som i mange av de andre hyttene våre er dens hovedattraksjon en terrasse med fantastisk utsikt over fjorden. Det er et flott sted, ikke bare for en deilig kaffe og en muffins, men også for meditasjon og tilbringe tid for seg selv.

Hyttestørrelse

18m²

Max. people

4

Bunk beds

2

Dusj
Fjordutsikt
Gratis Wi-Fi
Kaffemaskin
Kjøkkenkrok
Toalett
TV
Reservations calendar
1400 - 1500 nok / natt
VIKTIG

I hytta tilbys senger med puter og dyner. Selvfølgelig anbefaler vi gjester til å ta med egne håndklær og sengetøy. Det er mulig å leie dette av oss. Det koster 150 kr per person. Vennligst informer oss på forhånd om behovet.