Page title background

Hytte 5

Lite Hus

Hytta er totalrenovert og er ikke bare koselig, men også unik og passer perfekt for de som vil ha litt mer komfort enn bare et telt, selv når de er ute i naturen.

Hytta på 18 m² har plass til 4 personer. Den er lita, men veldig koselig. Du vil føle deg komfortabel og finne alt du trenger for å gjøre ferien så hyggelig som mulig. Hytta har ett soverom med 2 køyesenger. Du kan være trygg på at søvnen din blir veldig søt, og du vil ønske å gå ut etter en natt for å nyte naturens herligheter.

Hytta har også en kjøkkenkrok hvor du kan tilberede matpakke til fiske. Og selvfølgelig spisestuen, hvor du kan ha morsomme samtaler, samvær med selskapet ditt og slappe av. Endelig er det et baderom for en fredelig dusj etter en dag med underholdning.

Mange av våre kunder er glade for at denne hytta har en terrasse med direkte utsikt over fjorden. Det er ingenting mer hyggeligere enn å bruke morgener og kvelder på å hilse på solen. Dette er en magisk tid. Det sies at hvis du ønsker deg noe, vil det gå i oppfyllelse. Prøv det på balkongen til vår luksuriøse, men koselige hytte.

Hyttestørrelse

18m²

Max. people

4

Bunk beds

2

Dusj
Fjordutsikt
Gratis Wi-Fi
Kaffemaskin
Kjøkkenkrok
Toalett
TV
Reservations calendar
1400 - 1500 nok / natt
VIKTIG

I hytta tilbys senger med puter og dyner. Selvfølgelig anbefaler vi gjester til å ta med egne håndklær og sengetøy. Det er mulig å leie dette av oss. Det koster 150 kr per person. Vennligst informer oss på forhånd om behovet.