Page title background

Hytte 4

Liten Hytte

OBS!!! Hytta er under oppussing. Skal stå klar til sesong 2024. Hytte for 4 personer. Bilder kommer våren 2024.

Ønsker du å bo i ei hytte som ligger så nær naturen som mulig, er denne hytta det beste valget, da naturlig tre dominerer i interiøret. Mange liker det fordi det gir en enda større opplevelse av naturen, som jo er et hjem for oss alle. Denne hytta er akkurat slik.

Hytta er ideell for fire personer. Hytta har soverom med to køyeseng. Frihet og fjelluft garanterer dyp søvn av høy kvalitet.

I hytta finner du også et lite kjøkken og en stue. Denne hytta har imidlertid ikke noe baderom og ikke innlagt vann. Det er felles baderom og et fullt utstyrt kjøkken på baksiden av resepsjonsbygningen.

Denne hytta ligger ved vannet, og har egen terrasse. Fra den – en fantastisk vakker utsikt over fjordene. Vi er sikre på – det vil ikke bare ta pusten fra deg, men vil også fremkalle mange gode følelser.

Hyttestørrelse

16m²

Max. people

4

Bunk beds

2

Elektrisitet
Fjordutsikt
Gratis Wi-Fi
Kaffemaskin
Kjøkkenkrok
Reservations calendar
950 - 1000 nok / natt
VIKTIG

I hytta tilbys senger med puter og dyner. Selvfølgelig anbefaler vi gjester til å ta med egne håndklær og sengetøy. Det er mulig å leie dette av oss. Det koster 150 kr per person. Vennligst informer oss på forhånd om behovet.