Page title background

Hytte 0

Koselig familiehytte

Velkommen til hytta, der ditt opphold blir koselig, fredelig, varmt og selvfølgelig tett på naturen. Den typen som våre campingbesøkende som ønsker å prøve gleden av en hytte i ly av perfekt natur vanligvis forventer.

Køyesenger er tilgjengelig på begge rommene. Den nederste senga er bredere, den er til og med 150 cm, så her kan to barn, en voksen og et barn sove, og til slutt to voksne. Den øverste senga er litt smalere med en madrass på 90 cm, så, den er perfekt for både et barn og en voksen.

Hytta er på hele 45 m², så alle gjester vil føle seg komfortable. Plassen lar dem ha det gøy, føle seg avslappet og oppleve naturens skjønnhet. Alt du trenger for en god hvile, som går hånd i hånd med komfort, vil være på ett sted. Du vil kunne lage de deiligste retter på kjøkkenet og ta en dusj på det lille, men ryddige badet. Tilbring kveldene i den romslige stuen, koblet til spisestuen, slik at alle ferierende kan være sammen.

Mange av våre kunder setter pris på at hytta ligger ved vannet. En vakker, romantisk utsikt er garantert. Og for å gjøre det enda bedre å se på solnedgangen, har hytta en terrasse med fantastisk panoramautsikt over fjorden.

Vi håper denne hytta blir ditt midlertidige hjemi ferien.

Hyttestørrelse

45m²

Max. people

5

Bunk beds

2

min. stay
Min. stay

2 netter

Dusj
Fjordutsikt
Gratis Wi-Fi
Kaffemaskin
Kjøkken
Toalett
TV
Reservations calendar
2000-2100 nok / natt
VIKTIG

I hytta tilbys senger med puter og dyner. Selvfølgelig anbefaler vi gjester til å ta med egne håndklær og sengetøy. Det er mulig å leie dette av oss. Det koster 150 kr per person. Vennligst informer oss på forhånd om behovet.